Uitbreiding achterbouw Torenpleinkerk


Nieuwe naam & logo!!

Text...

De Haard is de keuken van onze kerk. Hier wordt letterlijk gestookt, koffie gezet en gekookt zodat mensen elkaar in een warme sfeer kunnen ontmoeten; op zondag na de dienst, maar ook door de week tijdens maaltijden, vergaderingen en diverse activiteiten. Deze ruimte is niet alleen voor mensen van de kerk, maar voor een ieder, op zoek naar een luisterend oor, een praatje en een beetje warmte. 

 

Het leuke vinden wij dat in deze naam de Haar verstopt zit. De Haar is een zandheuvel waarop onze kerk is gebouwd. Vroeger liep er een kerkepad - ‘out santpad’-  tussen Haarzuilens en onze kerk – het Haarpad genoemd. We hopen dat mensen nu langs vele wegen deze ontmoetingsruimte in het hart van Vleuten zullen weten te vinden. Welkom in het Huis van de kerk en Bij de Haard.


Resultaat nieuwe achterbouw kerk

Opgeleverd op 25 juli

Op donderdag 25 juli jl. heeft de bouwkundige oplevering van de Achter- bouw plaatsgevonden. Er zijn echter nog een aantal onderaannemers en leveranciers actief. Zo is de schilder nog bezig, is de nieuwe beveiligings- installatie getest, worden er CV-radiatoren geplaatst en zijn ook de internet-voorzieningen gerealiseerd.

Op de 1e etage is een pantry geplaats, zodat men voor koffie en thee niet naar de keuken hoeft.
Binnenkort worden trapleuningen aan de muurzijde in de hal geplaatst en eind augustus wordt de keuken geplaatst.Doneer vandaag nog!

Mobile

 

Via de mobiele optie kan je het formulier invullen en verzenden of gebruik de donatie knop bovenaan de menubalk.

Online

 

Er zijn diverse digitale opties om uw donatie te realiseren. Via IDeal, of  PayPal.

In de kerk

 

Als u in de kerk bent op zondag kunt u ook via de collecte uw donatie voor de projecten geven.

Heeft u nog vragen  of wilt u meer informatie ?

 

Klik op onderstaande button om een bericht te sturen