Fondsenwerving

Vrienden van de Torenpleinkerk

 

Draag uw steentje of stoeltje bij aan de Torenpleinkerk! Voor de instandhouding van het monumentale kerkgebouw, de orgels en de uitvoering van haar maatschappelijke functie is de Torenpleinkerk in toenemende mate afhankelijk van giften.

Vindt u het belangrijk dat de wijkgemeente Torenpleinkerk niet alleen naar binnen gericht is maar ook een rol in de dorpskern Vleuten en Leidsche Rijn vervult en dat het monumentale kerkgebouw behouden blijft voor toekomstige generaties? Bent u oud-gemeentelid of gaan uw kinderen naar de Torenpleinkerk? Vindt u het belangrijk dat het evangelie in de Vinex blijft klinken? Word dan supporter, vriend of sponsor van de Torenpleinkerk.

Wie zijn wij?

 

De Torenpleinkerk is een bruisende protestantse gemeente, gehuisvest in een historisch kerkgebouw in het hart van Vleuten. De Torenpleinkerk organiseert naast de wekelijkse erediensten veel activiteiten om op een eigentijdse manier pleisterplaats te zijn voor velen. Zo organiseren we het hele jaar door concerten en andere bijzondere muzikale bijeenkomsten.

Binnen de Torenpleinkerk zijn vele vrijwilligers actief. Naast deze vrijwilligers is er echter ook geld nodig voor gebouw, orgels en faciliteiten.

 

 

Draag uw steenje bij voor nog geen 5 euro per maand!

 

U kunt ons op de volgende manieren ondersteunen:
Vriend of Vriendin: Voor minimaal € 5,– per maand bent u vriend of vriendin van de Torenpleinkerk. U ondersteunt daarmee de activiteiten binnen de Torenpleinkerk, de instandhouding van het gebouw en het onderhoud van de orgels. U krijgt dan een speciale nieuwsbrief waardoor u op de hoogte wordt gehouden van de activiteiten binnen de Torenpleinkerk. Ook bent u van harte uitgenodigd op de jaarlijkse Vriendendag.
 

Supporter worden voor  € 15,– per maand?


Voor minimaal € 15,– per maand bent u supporter van de Torenpleinkerk. U ondersteunt daarmee de activiteiten binnen de Torenpleinkerk, de instandhouding van het gebouw en het onderhoud van de orgels. U krijgt dan een speciale nieuwsbrief waardoor u op de hoogte wordt gehouden van de activiteiten binnen de Torenpleinkerk. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor de Supporter- en Vrienden-dagen in de Torenpleinkerk. Sponsoring als bedrijf?

 

U kunt als bedrijf ook de Torenpleinkerk sponsoren. Voor minimaal € 25,– per maand is uw bedrijf sponsor van de Torenpleinkerk. U ondersteunt daarmee de activiteiten binnen de Torenpleinkerk, de instandhouding van het gebouw en het onderhoud van de orgels. U krijgt dan een speciale nieuwsbrief waardoor u op de hoogte wordt gehouden van de activiteiten binnen de Torenpleinkerk. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor Supporter en Vrienden-dagen in de Torenpleinkerk. Sponsors worden vermeld in de jaarlijkse muziekkalender. Ook kunt u tegen een gereduceerd tarief adverteren in ons kerkblad “Vier”.
 

 

Sponsoring en eenmalige giften?

 

Wilt u eenmalig een gift geven aan de Torenpleinkerk? Dat kan! U ondersteunt daarmee de activiteiten binnen de Torenpleinkerk, de instandhouding van het gebouw en het onderhoud van de orgels.

 


Doneer vandaag nog!

Mobile

 

Via de mobiele optie kan je het formulier invullen en verzenden of gebruik de donatie knop bovenaan de menubalk.

Online

 

Er zijn diverse digitale opties om uw donatie te realiseren. Via IDeal, of  PayPal.

In de kerk

 

Als u in de kerk bent op zondag kunt u ook via de collecte uw donatie voor de projecten geven.

Heeft u nog vragen  of wilt u meer informatie ?

 

Klik op onderstaande button om een bericht te sturen